Ανακατεύθυνση

REDIRECT

Σελίδες

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist 2018



Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι το σπουδαιότερο γεγονός στον χώρο στης γνώσεως και χρήσης υπολογιστών.

Στην Ελλάδα διοργανώνεται από την ACTA και την ACTA-Infotest, φορείς αναγνωρισμένους για την χορήγηση πιστοποιητικών πληροφορικής από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Οι νικητές του Ελληνικού σκέλους καλούνται να λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο τελικό, που τελεί υπό την αιγίδα της Certiport και της Microsoft.


Απευθύνεται σε νέους ανθρώπους, μαθητές και φοιτητές, ηλικίας δεκατριών έως και είκοσι δύο ετών, οι οποίοι καλούνται να αξιολογηθούν σε δύο (3) από τις βασικότερες εφαρμογές γραφείου: Ms Word, Ms Excel και Ms PowerPoint σε έκδοση 2013, ενώ χωρίζεται σε τρεις (3) φάσεις:

Α' Φάση: Προκριματικοί Αγώνες
Απευθύνεστε σε ένα Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο ACTA-infotest (Certiport). Ενημερώνεστε για τις διαθέσιμες εξετάσεις, που πραγματοποιούνται σε πλήρως επιτηρούμενο από τον φορέα και τον ΕΟΠΠΕΠ περιβάλλον και δηλώνετε συμμετοχή.

Β' Φάση: Πανελλήνιος Τελικός
Οι 100 που θα συγκεντρώσουν τις καλύτερες βαθμολογίες στον λιγότερο χρόνο, καλούνται στα γραφεία της Microsoft στην Αθήνα, όπου μέσω ειδικής εξέτασης αναδεικνύονται οι τρείς (3) καλύτεροι σε Word, Excel και PowerPoint - ένας σε κάθε εφαρμογή. Το έπαθλό τους είναι η εκπροσώπηση της χώρας στον Παγκόσμιο Τελικό, με δωρεάν τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και συμμετοχής, ενώ λαμβάνουν επίσης βραβεία ο δεύτερος και ο τρίτος υποψήφιος κάθε αντικειμένου.

Γ' Φάση: Παγκόσμιος Τελικός
Στη Disneyland της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής οι Έλληνες πρωταθλητές θα διαγωνιστούν με εκπροσώπους 130 άλλων χωρών, ώστε να ανακηρυχθούν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές σε Word, Excel και PowerPoint.



  • Έπαθλα Παγκόσμιου Πρωταθλητή: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $7.000 
  • Έπαθλα 2ης θέσης: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $3.500
  • Έπαθλα 3ης θέσης: Μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο $1.500



Το Κέντρο μας αποτελεί Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο για τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων 2018.
Περισσότερες πληροφορίες: 210-69.11.735 και 694.643.6050.