Ανακατεύθυνση

REDIRECT

Σελίδες

Microsoft Office User Specialist 2013v @ 2019

Παρουσίαση Σεμιναρίου
Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που ως στόχο έχει την εξοικείωση με την σουίτα εφαρμογών γραφείου της Microsoft (Microsoft Office) και εν τέλει την απόκτηση της κορυφαίας και διεθνώς αναγνωρισμένης, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, εγκεκριμένης από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ.

Η Πιστοποίηση MOS είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το "Νέο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης" (ECVET), δίνοντας στον κάτοχό της το πλεονέκτημα να μεταφέρει πιστωτικές μονάδες σε περισσότερα από 1800 Πανεπιστήμια και Κολέγια στον κόσμο.




Ύλη
Η ύλη του προγράμματος είναι Βασικών και Προχωρημένων γνώσεων, ώστε να εξασφαλίζει την 100% πετυχημένη εκπαίδευση και πιστοποίηση σε προχωρημένους αλλά και σε αρχάριους χρήστες, ενώ καλύπτει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες απαιτήσεις κάθε εργοδότη για εύρεση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. 
Επιπλέον τόσο η εκπαίδευση αλλά και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην πλέον σύγχρονη έκδοση εφαρμογών γραφείου Ms Office 2013/2016, ενώ η πιστοποίηση παρέχεται από τον ίδιο τον κατασκευαστή των εφαρμογών, την Microsoft, δεδομένα που σας προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη διαφοροποίησή σας στην αγορά εργασίας.


Περιεχόμενα
  • Επεξεργασία Κειμένου (Ms Office Word 2013) 
  • Υπολογιστικά Φύλλα (Ms Office Excel 2013)
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου (Ms Office Outlook 2013 - Internet)
  • Παρουσιάσεις (Ms Office PowerPoint 2013)
  • Βάσεις Δεδομένων (Ms Office Access 2013)

Γενικές Πληροφορίες - Παροχές
  • Νέες ενάρξεις:
    • Επόμενο group: Οκτώβριος 2019 - Διεξαγωγή Μαθήματος: Κάθε Τετάρτη 17:00 - 21:00
    • Ιδιαίτερα μαθήματα: Σε χρόνο που εσείς επιλέγετε
  • Διάρκεια Μαθημάτων:
    • 3 Ενότητες, 90 ώρες κατά προσέγγιση
    • 5 Ενότητες, 150 ώρες κατά προσέγγιση
  • Παροχές: Student Pack + Coffee Breaks Εκπαιδευτικό υλικό + Όλο το απαραίτητο λογισμικό για τον υπολογιστή σας ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εξασκήστε πάνω σε όλα όσα διδάσκεστε + Απεριόριστες ώρες πρακτικής στο κέντρο μας + Τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων

  • Κόστος: 3 Ενότητες > Μαθήματα*: €300 + Εξετάσεις: €195 ή                         5 Ενότητες > Μαθήματα*: €500 + Εξετάσεις: €260
--  Προσφορές  --
* Οι τιμές ισχύουν ίδιες και για τα ιδιαίτερα μαθήματα
* Φοιτητές - Άνεργοι - Πολύτεκνοι: -10% (σε group)
* Έλα με τον φίλο σου και κερδίστε: -15% ο καθένας, 3+ άτομα: -20%
* Δεύτερο μέλος από την ίδια οικογένεια: ΔΩΡΕΑΝ (εφ' όσον υπάρχει διαθέσιμη θέση στο ίδιο group)








Εισηγητές
Οι εισηγητές μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης. Με βάση τις σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει, την εξειδίκευση σε συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και τις πιστοποιήσεις που έχουν αποκτήσει δίνουν το πλεονέκτημα στην επίτευξη του στόχου του σεμιναρίου.


Τόπος διεξαγωγής και μέσα
Τα μαθήματα διεξάγονται στην άρτια εξοπλισμένη με όλα τα τεχνικά μέσα αίθουσα του κέντρου μας. Το μάθημα γίνεται από καθηγητή σε ολιγομελή group έως 5 ατόμων.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου σας δίνεται η δυνατότητα να πιστοποιηθείτε ως Εκπαιδευτές Πληροφορικής παρακολουθώντας το διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών (Train The Trainer) που διοργανώνει η INFOTEST  σε συνεργασία με την ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και την Microsoft.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το σεμινάριο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-69.11.735 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.